Hoppa direkt till innehåll
Gå till Servanet.se

Tjänsteportalen

Det lokala fibernätet för dig i ÅFA

ServaNet är det lokala och öppna fibernätet för dig som bor i en ÅFA-lägenhet. Det innebär att du har vår grundtjänst med internet 2 Mbit/s, och nätavtal motsvarande 199 kronor/mån inbakat i hyran.

Snart ingår 2 Mbit internet och ca 20 tv-kanaler i din hyra

ServaNet är det lokala fibernätet för dig som bor i Ånge kommun. Fibernätet byggs ut för fullt i kommunen och snart är alla lägenheter som tillhör ÅFA fiberanslutna. I anslutningen av din lägenhet ingår ett nätavtal med en grundtjänst på 2 Mbit internet från ServaNet, samt ett tv-paket på ca 20 kanaler från Viasat.

Hämta ut din tv-box och teckna kostnadsfritt nätavtal

Inom kort får du en post-avi i din brevlåda för att hämta din digitalbox till tv:n. Tv-boxen behöver du för att få tillgång till de nya kanalerna. För att aktivera de 2 Mbit internet som ingår i din hyra så behöver du teckna ett kostnadsfritt nätavtal. Det gör du enklast här.

Är du nyinflyttad i ÅFA?

Då behöver du först teckna ett kostnadsfritt nätavtal med oss. Då får du vår grundtjänst, internet med 2Mbit/s, och har möjlighet att beställa andra tjänster.

Start av de nya tjänsterna:

Vi aktiverar surf och tv till lägenheterna successivt under november och december.
Förbered dig gärna genom att koppla in utrustningen direkt efter att du har hämtat ut den. När du får tv-bild så är din lägenhet aktiverad fullt ut.

Har du några frågor?

0200-120 035
info@servanet.se
Facebook.se/servanetab